Kinderfeestjes, schoolreis

print

Een kinderfeestje in een pipowagen.

Dan ben je echt jarig!

Met een verjaardagsfeest bij Speeltuin Sint Vitusholt ben je een echte koning(-in). De jarige mag op de troon zitten in onze speciale pipowagens. Gemaakt voor het houden van kinderfeestjes.

 

 

Een kinderfeestje kost €4,00 per kind (dat is inclusief entree speeltuin, onbeperkt ranja, een zakje chips, een ijsje en na afloop een zakje snoep).

Dit kinderfeestje is te reserveren voor woensdag, vrijdag en zaterdag.

Daarnaast is er nog een kinderfeestje voor €6,50 per kind ( dat is inclusief entree speeltuin, onbeperkt ranja, een zakje chips, een ijsje, zakje snoep, patat en frikandel of kroket). Dit kinderfeestje is alléén te reserveren voor woensdag en vrijdag. 

Alle kinderfeestjes zijn van 13.30 uur tot 16.30 uur.

We nemen 2 kinderfeestjes per dag aan. Vol is vol.

Voor meer informatie of om te reserveren bel met ons telefoonnummer 0597 417373 (bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur) of stuur een e-mail naar sint.vitusholt@gmail.com.

Bij slecht weer wordt het feestje verplaatst naar onze zaal. Muziek en disco is aanwezig. Er zijn diverse spelletjes en men kan ook zelf met leuke ideeën komen.

Annulering graag tijdig melden a.u.b.!!!!!

 

 

Schoolreis:

Ook voor schoolreisjes is Speeltuin Sint Vitusholt goed geschikt.

Een schoolreisje, al mogelijk voor €3,00 per kind, is te reserveren op elke schooldag, in de ochtend voor alleengebruik tot 13.00 uur.

Na 13.00 uur reserveren kan ook. Dan is de speeltuin wel geopend voor iedereen.

Wij doen 1 schoolreis per dag dus reserveer tijdig!

Voor meer informatie met betrekking tot schoolreisjes of om te reserveren bel 0597 417373 (bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur) of stuur een e-mail naar sint.vitusholt@gmail.com.