Onze activiteiten

print

Speeltuin Sint Vitusholt organiseert het hele jaar door activiteiten voor jong en oud. Zowel binnen in ons gebouw als buiten. Zoek en volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de speeltuin en onze activiteiten.

Hier een overzicht van onze activiteiten:

 

In verband met het coronavirus zijn onze binnenactiviteiten voorlopig afgelast.

 

Bingo:

U kunt meedoen vanaf €10,00 per kaart inclusief superronde. Na afloop is er nog een verloting om heerlijke vleesprijzen. De zaal is om 19.30 uur open de bingo begint om 20.00 uur.

 

 

Klaverjassen:

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt organiseert ook klaverjasavonden. Kom ook gezellig bij ons een kaartje leggen in ons gebouw aan de kastanjelaan 36 in Winschoten en maak kans op lekkere vleesprijzen. Daarnaast is er ook een verloting. De inleg is €2,50 per keer. De zaal gaat om 19.00 uur open en het klaverjassen begint om 19.30 uur.

 

 

Filmavond van Het Winschoter Stadsjournaal:

In het voorjaar en het najaar is er een filmavond van Het Winschoter Stadsjournaal in ons gebouw aan de Kastanjelaan 36 in Winschoten. Het Stadsjournaal heeft een rijk archief met beelden van Winschoten van vroeger. Kaarten kosten €2,50 per stuk inclusief 1x koffie of thee en zijn te koop in ons gebouw of aan de kiosk van maandag tot met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

 

Volksdansen:

Van september tot en met maart is er iedere donderdag van 14.00 uur tot 15.30 uur volksdansen van vereniging Altijd Plezier in ons gebouw.

 

Sinterklaas:

Op de woensdag voor 5 december komen Sinterklaas en zijn Pieten weer een bezoek brengen aan onze speeltuin. Zal er dit keer ook iets gebeuren? We beginnen om 14.00 uur en het duurt tot ongeveer 15.30 uur. Het feest is voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar en die lid van de speeltuinvereniging zijn.

 

Kinderbingo:

Bij deze bingo gaat het niet om cijfers maar om plaatjes. Dus iedereen tot en met 12 jaar kan en mag meedoen. En nog leuker is dat niemand met lege handen naar huis gaat. Deze activiteit kost €2,50 per kind. Je krijgt er ranja en chips bij. Onze zaal gaat tegen 13.30 uur open en de kinderbingo begint om 14.00 uur. Het is ca. om 15.30 uur afgelopen.

 

Toneel:

In januari en februari staat Toneelvereniging De Omtrek weer bij ons op de planken met hun nieuwe toneelstuk. Kaarten kosten €3,50 per stuk en zijn te koop bij dhr. J.G. Kloet, Hazelaarstraat 31 in Winschoten, telefoonnummer 0597 422934. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Kaarten kopen kan ook tijdens onze kaart- en bingoavonden in ons gebouw aan de Kastanjelaan 36 in Winschoten.

 

 

Paasfeest:

Op de zaterdagochtend voor Pasen houden wij ons paasfeest. De ochtend begint om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Overal in de speeltuin zijn paaseieren verstopt. Na het zoeken van de eieren is er patat + snack. Na afloop krijgt ieder kind ook chocolade-eitjes mee naar huis. Deze activiteit is alleen voor leden van de Speeltuinvereniging.

 

Pegeltje’s Verjaardagsfeest

De eerste zaterdag van september viert Pegeltje zijn verjaardag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Voor degene die hem nog niet kennen: Pegeltje is onze mascotte van de Speeltuin en is inmiddels een held voor vele kinderen. Op deze dag zijn er o.a. luchtkussens, er is een leuke attractie, je kunt je laten schminken, er is een ballonnenvrouw dien alles maakt van ballonnen. Uiteraard komt de jarige Pegeltje ook een bezoek brengen.

 

 

Halloween:

Op de laatste zaterdag van oktober houden wij bij de speeltuin ons Halloweenfeest. Er is weer een raadselachtige speurtocht dus neem een zaklamp mee. Ouders mogen ook meedoen…als ze durven. Na de speurtocht is er Halloween discoparty. Je mag uiteraard verkleed komen.

De deuren gaan om 19.15 uur open. De tocht begint ca. 19.30 uur en het is tegen 21.00 uur afgelopen. Deze activiteit is alleen voor leden en is geheel gratis. De leeftijden is van 4 tot en met 12 jaar.