Onze activiteiten

Speeltuin Sint Vitusholt organiseert het hele jaar door activiteiten voor jong en oud. Zowel binnen in ons gebouw als buiten. Zoek en volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de speeltuin en onze activiteiten.

Hier een overzicht van onze activiteiten:

 

Halloween:

Op zaterdag 26 oktober houden wij bij de speeltuin ons Halloweenfeest. Er is weer een raadselachtige speurtocht dus neem een zaklamp mee. Ouders mogen ook meedoen…als ze durven. Na de speurtocht is er Halloween discoparty. Je mag uiteraard verkleed komen.

De deuren gaan om 19.15 uur open. De tocht begint ca. 19.30 uur en het is tegen 21.00 uur afgelopen. Deze activiteit is alleen voor leden en is geheel gratis. De leeftijden is van 4 tot en met 12 jaar.

 

Bingo:

De eerstvolgende bingo is op vrijdag 8 november. U kunt meedoen vanaf €10,00 per kaart inclusief superronde. Na afloop is er nog een verloting om heerlijke vleesprijzen. De zaal is om 19.30 uur open de bingo begint om 20.00 uur. De volgende bingo’s zijn op zaterdag 21 december (Kerstbingo), vrijdag 17 januari, vrijdag 28 februari, vrijdag 10 april.

 

 

Klaverjassen:

Speeltuinvereniging Sint Vitusholt organiseert ook klaverjasavonden. Kom ook gezellig bij ons een kaartje leggen in ons gebouw aan de kastanjelaan 36 in Winschoten en maak kans op lekkere vleesprijzen. Daarnaast is er ook een verloting. De inleg is €2,50 per keer. De zaal gaat om 19.00 uur open en het klaverjassen begint om 19.30 uur.

Dit zijn de datums van seizoen 2019 / 2020:

Vrijdag 18 oktober, vrijdag 18 oktober, vrijdag 1 november, vrijdag 15 november, vrijdag 29 november, vrijdag 13 december, vrijdag 27 december, vrijdag 10 januari, vrijdag 27 januari, vrijdag 7 februari, vrijdag 21 februari, vrijdag 6 maart, vrijdag 20 maart, vrijdag 3 april, vrijdag 17 april.

 

Filmavond van Het Winschoter Stadsjournaal:

Op 16 november is er in en filmavond van Het Winschoter Stadsjournaal in ons gebouw aan de Kastanjelaaan 36 in Winschoten. Het Stadsjournaal heeft een rijk archief met beelden van Winschoten van vroeger. Kaarten kosten €2,50 per stuk inclusief 1x koffie of thee en zijn te koop in ons gebouw of aan de kiosk van maandag tot met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. In het voorjaar houden we nog een filmavond.

 

 

Volksdansen:

Van september tot en met maart is er iedere donderdag van 14.00 uur tot 15.30 uur volksdansen van vereniging Altijd Plezier in ons gebouw.

 

 

Sinterklaas:

Op woensdag 4 december komen Sinterklaas en zijn Pieten weer een bezoek brengen aan onze speeltuin. Zal er dit keer ook iets gebeuren? We beginnen om 14.00 uur en het duurt tot ongeveer 15.30 uur. Het feest is voor kinderen van 2 tot en met 7 jaar en die lid van de speeltuinvereniging zijn. Opgeven kan via de opgavenstrook van onze nieuwsbrief tot en met zaterdag 9 november.

 

Kinderbingo:

In de kerstvakantie en krokusvakantie organiseren wij leuke een kinderbingo. Bij deze bingo gaat het niet om cijfers maar om plaatjes. Dus iedereen tot en met 12 jaar kan en mag meedoen. Datums van de kinderbingo’s worden t.z.t. bekendgemaakt.

 

Toneel:

Op 25 januari en zaterdag  1 februari staat Toneelvereniging De Omtrek bij ons op de planken met hun nieuwe toneelstuk. Informatie over kaartverkoop wordt t.z.t. bekendgemaakt.

 

Paasfeest:

Op de zaterdagochtend voor Pasen houden wij ons paasfeest. De ochtend begint om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Overal in de speeltuin zijn paaseieren verstopt. Na het zoeken van de eieren is er patat + snack. Na afloop krijgt ieder kind ook chocolade-eitjes mee naar huis. Deze activiteit is alleen voor leden van de Speeltuinvereniging.

 

Pegeltje’s Verjaardagsfeest

De eerste zaterdag van september viert Pegeltje zijn verjaardag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Voor degene die hem nog niet kennen: Pegeltje is onze mascotte van de Speeltuin en is inmiddels een held voor vele kinderen. Op deze dag zijn er o.a. luchtkussens, er is een leuke attractie, je kunt je laten schminken, er is een ballonnenvrouw dien alles maakt van ballonnen. Uiteraard komt de jarige Pegeltje ook een bezoek brengen.